Апр 18

Најава: Предавање за политики за приватност за претприемачи

Со цел зголемување на свеста за заштита на приватноста на корисниците на интернет кај припадниците на клучни целни групи, на 18 април, 2012 година, претставник на Метаморфозис ќе одржи презентација во рамките на обуките за отворање е-продавници организирани од Ексквизит во Јес инкубаторот. Continue reading