Мај 04

ЕУ: Нова стратегија за побезбеден интернет и подобри содржини на интернет за децата и тинејџерите

Европската комисија подготви план со кој на децата ќе им се обезбедат дигиталните вештини и алатки кои им се потребни за целосно и безбедно да ги користат придобивките од дигиталниот свет. Continue reading