Мај 25

Став на Метаморфозис: Предложените законски измени се закана за приватноста

Фондацијата Метаморфозис смета дека измените на Законот за електронски комуникации предложени на 11 мај 2010 година ја загрозуваат приватноста и другите човекови права. Continue reading

Мај 25

Најава за настан: Тркалезна маса „Приватноста во Македонија“, 4 јуни

Фондацијата Метаморфозис на 4 јуни 2010 година (петок) ќе организира јавна тркалезна маса на тема „Приватноста во Македонија“. Continue reading